Rètol de ceràmica amb 'Restaurant Xivarri'

REF: bjtr12
Mural de 75x120cm. Disseny a mida (preu orientatiu). Demana pressupost!
813,00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
0
Descripció
Rètol fet amb 28 rajoles de 15x15cm + sanefa. (Tenim diferents dissenys de sanefes). Dibuix normal.
Podem personalitzar el rètol amb qualsevol nom, motiu, frase, dibuix, logo, escut, color...
Els rètols personalitzats són peces úniques que realitzem per encàrrec, ens adaptem a les necessitats de cadascú. El preu pot variar en funció de la complexitat del dibuix.
El preu que apareix en aquesta pàgina és totalment orientatiu, si esteu interessats en fer un rètol de ceràmica a mida demaneu-nos un pressupost.
En el nostre taller treballem la tècnica tradicional de la ceràmica de la Bisbal d'Empordà, única en el món dins l'artesania. Aquesta tècnica consisteix a acolorir el dibuix prèviament esgrafiat amb òxids colorants barrejats amb l'engalba, de manera que adquireix la densitat necessària per a l'aplicació amb peres de goma i s'aconsegueix així el relleu que la diferencia d'altres ceràmiques del país.
En el següent pas se li dóna un acabat, ombrejant i matisant amb pinzell, tot utilitzant la mateixa tècnica colorant-engalba.
La nostra ceràmica descobreix la seva màxima bellesa quan, després d'un bany de vernís i a través d'un procés de cocció en què s'arriba als 1000 graus, el vernís cristal·litza i ressalten així els seus colors vius i brillants.
Artesà que treballant en diversos tallers de la Bisbal aprèn els coneixements i els secrets d'aquest ofici fascinant. El 1978 crea el seu propi taller on s'especialitza en la decoració de rajoles de diferents formats, des de peces petites com les sanefes fins als murals de grans dimensions, decorats sempre amb el sistema únic i tradicional que dóna renom internacional a la ceràmica de la Bisbal d'Empordà.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu