Com comprar

Per comprar els nostres productes artesans és molt senzill. Segueix els següents passos:

Escull els productes artesans que t’interessin
Navega pel menú horitzontal del web, posa't damunt de les diferents categories per conèixer els productes, fes clic damunt la categoria que t'interessi i accediràs a la pàgina dels productes. Una vegada aquí, pots ajudar-te dels filtres que hi ha a la barra del títol de la categoria. Pots filtrar per: novetat, oferta, peça única, + Opcions i Preu.
També pots trobar productes utilitzant el “Cercador” situat a la part superior esquerra.
 
   
Fitxa de producte
Una vegada escollit un producte fes clic per accedir a la seva fitxa on trobaràs imatges, descripció detallada i les diferents opcions de personalització que té.
Fes-te el producte al teu gust i afegeix-lo a la teva comanda fent clic al botó "Comprar” o "Encarregar".
Si el producte el tenim en estoc apareixerà el botó "Comprar". En canvi, si te l'hem de fer, el botó serà "Encarregar". Damunt del botó també trobaràs la informació del termini d'entrega.
 
   
Continuar comprant o finalitzar la comanda
Una vegada s'ha afegit el producte a la teva comanda pots continuar comprant o finalitzar la comanda. Si continues comprant, els productes que escullis s'aniran afegint a la teva comanda.
Atenció! L'import de la comanda ha de sumar un mínim de 12€ (iva inclòs i ports a part).
 
   
Finalitzar la comanda
Quan ja tinguis tots els productes que vols, clica el botó “finalitzar comanda” i accediràs a la cistella de la compra (4 passos):

1.- COMPROVAR LA COMANDA
S’obrirà la pantalla de la cistella, amb tots els productes seleccionats, pots modificar quantitats i eliminar-ne si cal. També apareix el preu i la suma total dels productes. Quan confirmis que tot està correcte, fes clic sobre “finalitzar compra”.

2.- DADES PERSONALS
S’obrira la pantalla on has de posar les teves dades, si ets un usuari registrat utilitza el teu mot de pas. 

3.- PAGAMENT
Una vegada validades les dades s’obrira la pantalla de pagament, tornaràs a veure la teva comanda + les despeses d'enviament fins a casa teva, també pots escollir la forma de pagament que desitgis. Per acabar fes clic a "finalitzar compra".

Pagament amb targeta
Pots pagar de forma ràpida, amb la teva targeta.
(Enllaça amb el servidor segur de "La Caixa")
Utilitzem el sistema "Cyberpac" de La Caixa, de manera que les dades de la teva targeta de crèdit viatgen encriptades directament cap al servidor segur de La Caixa.

Així mateix les dades sobre la targeta de crèdit no queden registrades a cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc).

Ni nosaltres ni ningú altre hi pot tenir accés, de manera que el pagament és tan segur com pot ser-ho quan pagues a qualsevol botiga física. 
  Pagament amb transferència bancària
Si no et fa gràcia donar les dades de la targeta, també pots fer el pagament mitjançant una transferència bancària al següent compte:
LA CAIXA: 2100 0358 19 0200258370

Per comandes de Catalunya nord, les dades del compte són:
SWIFT: CAIXESBBXXX
IBAN: ES46 2100 0358 1902 0025 8370

Pensa a posar el teu nom o correu electrònic en el concepte o remitent de la transferència per tal que puguem saber que ets tu i no una altra persona qui fa la transferència.

En les transferències bancaries, el termini d’entrega dels productes comença a contar a partir del dia que s’ha fet el pagament.
Et reservem el producte un màxim de 10 dies esperant que es realitzi la transferència. Passat aquest temps, tornarem a ficar el producte a la venda.

4.- CONFIRMACIÓ
Finalment s’obre la pantalla de confirmació de comanda. Quan confirmis la teva comanda rebràs un correu electrònic amb les dades referents de la teva compra.
 
   
Artdelaterra no lliurarem comandes en Apartats de Correus ni en Hotels o en altres adreces de correu no permanents.