Qui som

Som dos amics que treballem junts
Jordi Sanahuja (pintor de quadres des del 1993 + dissenyador gràfic des del 1995).
Miquel Claramunt (dissenyador gràfic des del 1992 + dissenyador de web’s des del 1998).
Ens coneixem des de l’escola l'any 1976, quan teníem 3 anys.
L'any 1997, després de ser cofundadors del Sartc (Supermercat d’art de l’Anoia), creem Krak’s creacions artístiques, una empresa dedicada a l’art decoratiu, la il·lustració, el disseny gràfic i disseny web.

Primer "quadre català" d'artdelaterra
L'any 2004 neix Artdelaterra, fruit d’unir les nostres 2 grans passions, l’art i la nostra terra. Així van sorgir els “quadres catalans”, amb 4 barres, senyeres, escuts catalans, estelades... 

 
Preparant quadres per St. Jordi 2005   St. Jordi 2005
     
 
Exposició al ViaFora de Vilafranca del Penedès   Exposició a la Taverna La Caravel·la de l'Escala
     
L'any 2013 es consolida el projecte Artdelaterra, i decidim ampliar el ventall de productes oferint art i artesania amb identitat catalana produïda als Països Catalans. A més dels nostres productes, comencem a buscar artesans que facin productes. I neix aquest E-commerce, amb la voluntat de ser la pàgina de referència de l’artesania amb identitat catalana que es produeix als Països Catalans.
Així doncs, ara a més de les pintures catalanes, podeu trobar i comprar al moment, altres element decoratius de pedra, ferro, fusta, ceràmica, vidre... També joies d’or, plata i bijuteria, roba i complements com barretines. Detalls i regals com botes de vi, clauers, navalles... tot de qualitat, fet a mà, i al millor preu.

Els artesans que col·laboren amb nosaltres són professionals de l'ofici i seriosos amb la feina, fruit d'una selecció qualitativa per part d'Artdelaterra, el que us ofereixen és el bo i millor dels seus tallers, fet amb amor per la nostra terra i dirigit a tots els catalans.
Si voleu conèixer millor una mostra dels nostres productes artesans de primera mà i estalviar-vos els ports, podeu visitar-nos físicament al despatx/botiga d’Igualada, concerteu visita al tel. 93 805 54 57 o escrivint-nos a: info@artdelaterra.cat