Qui som

Art de la terra som dos amics (Jordi i Miquel) que ens agrada l'artesania tradicional i volem donar-la a conèixer.

Sabem que la riquesa cultural d'un país són les seves tradicions, i entre aquestes, hi ha l'artesania que dóna una identitat pròpia a la nostra terra i contribueixen sens dubte, a donar a conèixer la nostra cultura. Cada territori té productes artesans propis de molta alta qualitat, amb identitat pròpia i exclusius de cada zona, elaborats amb mètodes tradicionals i amb producció limitada. El nostre portal vol difondre i potenciar aquests productes arreu del món i volem que tothom pugui gaudir d'aquests, estigui on estigui.

Som un gran equip d'artesans, mestres en les seves disciplines i en molts casos, els últims del seu ofici. Per això, a Art de la terra ens esforcem diàriament per mantenir les tradicions culturals vives i ajudar a l'artesà a vendre els seus productes per internet. Fa uns 20 anys que ens dediquem a potenciar l'artesania tradicional dins el mercat "on-line", fins a consolidar-nos el 2021 com una de les principals pàgines web de venda d'artesania catalana.

2004-2013 Als nostres inicis érem artesans plàstics, el nostre producte era el quadre decoratiu.2013-2022: Decidim ampliar la varietat de productes i així oferir un ventall més gran de peces decoratives i funcionals d'artesania tradicional catalana. Aprenem a pintar rajoles de ceràmica i col·laborem amb uns 50 artesans de diferents disciplines.

2022: Finalment, veient que el problema de la desaparició d'oficis artesans antics no és exclusiu de Catalunya, decidim ampliar-nos cap a altres terres.

Amb el treball constant del nostre equip d'artesans, aconseguim que tingueu a les vostres mans productes d'artesania de molta qualitat, que s'adaptin a qualsevol estil de vida i personalitzant-los per vosaltres.

Cost dels ports molt ajustat!