Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En el procés de la vostra compra us demanarem una sèrie de dades personals.
A Artdelaterra ens importa la seguretat, per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients, a més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació o accessos no autoritzats.
En cap cas i sota cap concepte vendrem, intercanviarem o distribuírem informació personal a terceres persones o empreses sense el consentiment explícit.
Les dades de targetes de crèdit viatgen encriptades directament cap al TPV de La Caixa, de manera que el mètode de pagament és totalment segur.

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
En compliment del que es disposa en la Llei 15/1.999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que totes les dades que ens proporcioneu a través de l'ordre de comanda i/o la subscripció al Newsletter, seran incorporades a una base de dades propietat d’Artdelaterra, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix, per enviar-vos informació sobre productes (novetats, ofertes, promocions…) i diferents serveis que oferim sempre que ho consentiu.
També utilitzarem el correu electrònic o bé el telèfon en el cas que haguem de comunicar-vos alguna qüestió relativa a la vostra comanda, i per donar-vos un millor servei (per exemple resoldre algun problema de transport, d'estoc, termini d'entrega, etc.)

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
Tret que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis que trobareu en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades requerides com a necessaries, Artdelaterra podrà, depenent del cas, no cursar la vostra comanda.
L'usuari que envia la informació a Artdelaterra és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-ne a Artdelaterra de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.
L'usuari garanteixen i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.
L'usuari accepte proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció al Newsletter.
S'exonera a Artdelaterra de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada a Artdelaterra.

GESTIÓ DE DADES
Enviarem informació periòdica sobre les novetats, ofertes, promocions de productes, etc. només a aquelles persones que s'hagin subscrit al nostre Newsletter. El vostre consentiment per rebre informació sobre productes produïts i comercialitzats per Artdelaterra, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les vostres dades al Newsletter d'Artdelaterra. Aquests enviaments publicitaris es realitzaran per correu electrònic. En qualsevol moment podreu esborrar-vos per deixar de rebre informació.

EXERCICI DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ
En qualsevol moment podreu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, manifestar el vostre desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a això, podreu:
- Enviar una comunicació escrita a Artdelaterra (ref. LOPD), c/ Badalona, 6-8 · 08700 Igualada · Barcelona, adjuntant una fotocòpia del DNI.
- O bé enviar un missatge a info@artdelaterra.cat amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms juntament amb la frase "No vull rebre informació i/o publicitat d'Artdelaterra".
Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubtis a contactar-nos.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part d'Artdelaterra en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de protecció de dades personals.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

Artdelaterra es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquest supòsit, Artdelaterra anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.