Peces úniques

Què són peces úniques?
Molts dels nostres productes artesans són peces úniques, això vol dir que no n'hi haurà dues d'iguals.


Un producte fet a mà no es pot repetir i fer que quedi exactament igual, aquest fet, dona molt valor a qualsevol peça d'artesania, per això porten certificat d’autenticitat, van firmades, datades i amb referència.

No perdeu aquest certificat d'autenticitat ja que amb el temps, és el que li donarà valor al producte ja que serà l'única manera d’autentificar el producte, a part de l'estudi en detall del propi producte.
Qualsevol encàrrec d'un producte fet a mà que sigui peça única, és irrepetible, es pot assemblar molt però mai serà igual. Tingueu-ho present alhora d'encarregar productes que són peça única i no els tenim en estoc, si s'ha de fer a mà el producte, aquest s'assemblarà tant com l'artesà pugui al model fotografiat que mostra la fitxa de producte, però mai serà exacte.

Els nostres productes els podem personalitzar al teu gust i et podem fer qualsevol cosa a mida.
No es poden personalitzar coses a última hora, l'art i l'artesania necessita el seu temps i no es pot anar amb presses, si voleu alguna cosa ràpida, agafeu els productes que estan en estoc.


Peces de col·leccionisme
Les peces de col·leccionisme van numerades segons el tiratge que se'n faci. Totes són peces úniques i cada tiratge serà únic i exclusiu, mai es repetirà un disseny, ni per una sola peça. No es poden encarregar peces de col·leccionisme que ja tinguin el tiratge exhaurit, i que per tant, no surten a la web.