Rètol amb 'Carrer de la Moixarra'

REF: wjsc30
Rètol de 30x45cm de ceràmica. Carrer de la Moixarra. Dibuix senzill.
Número de rajoles
53,00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
0
Descripció
Rètol de 30x45cm fet amb 6 rajoles de 15x15cm en ceràmica. "Carrer de la Moixarra" escrit. Rajoles fetes amb dibuix senzill.
També es pot fer amb rajoles de 20x20cm.

Podem personalitzar el rètol amb qualsevol nom, motiu, frase, dibuix, logo, escut, color...
El mateix color pot ser més fosc o més clar (mireu imatges). 
Pintat a mà mitjançant la tècnica de la Majòlica (s. XIII-XVIII)
La Majòlica és una ceràmica amb un acabat vidriós especial. La terracota és la base dels treballs de ceràmica i, en aquest cas, s'hi aplica un esmalt metàl·lic compost de sílice, cendres sòdiques calcinades, plom i estany.
La paraula Majòlica vol dir Mallorca, illa que durant l'edat mitjana fou el centre d'exportació més important de la Mediterrània d'aquest tipus de ceràmica morisca. És el terme italià general usat per a definir el fang cuit vidriat amb l'estany, decorat amb òxids metàl·lics pintats sobre el vernís sense coure. La ceràmica majòlica va ser una troballa casual durant els intents de crear una porcellana similar a l'elaborada a la Xina amb caolí.Jordi Sanahuja - Ceràmica

Artista i artesà català.
Treballa la ceràmica fent rajoles, murals, rètols... Esmaltant i Pintant a mà totes les peces amb la tècnica de la Majòlica, engalba... Cada peça és única i original, domina diferents estils decoratius alhora que pot dissenyar i personalitzar qualsevol cosa al vostre gust.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu