Murals amb motius de flors

REF: Qu:Fl:1-2
Murals florals 30x30cm. 2 models diferents per a escollir.
116.00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
0
Descripció
Mural fet amb 4 rajoles ceràmiques de 15x15cm (30x30cm). Amb uns centres plens de flors pintades a mà + sanefa decorativa. (Foto principal: MODEL A)
Disposem d'un ampli ventall de rajoles amb diferents "motius florals": quadres de motius florals, pilastres,.. Per a més informació (mides, preus, colors...) fiqueu-vos en contacte amb nosaltres, gràcies. Formulari de contacte
Pintat a mà mitjançant la tècnica de la Majòlica (s. XIII-XVIII)
La Majòlica és una ceràmica amb un acabat vidriós especial. La terracota és la base dels treballs de ceràmica i, en aquest cas, s'hi aplica un esmalt metàl·lic compost de sílice, cendres sòdiques calcinades, plom i estany.
La paraula Majòlica vol dir Mallorca, illa que durant l'edat mitjana fou el centre d'exportació més important de la Mediterrània d'aquest tipus de ceràmica morisca. És el terme italià general usat per a definir el fang cuit vidriat amb l'estany, decorat amb òxids metàl·lics pintats sobre el vernís sense coure. La ceràmica majòlica va ser una troballa casual durant els intents de crear una porcellana similar a l'elaborada a la Xina amb caolí.

- ESCOLLIU EL MODEL QUE VULGUEU (A o B)
Escriviu-ho als "comentaris" que trobareu al pas núm. 3 del procés de compra "pagament".
Som un petit taller familiar de ceràmica artesanal situat a Barcelona, amb més de 30 anys de funcionament.
Dedicats a la producció i venda de rajoles tradicionals catalanes dels segles XIII al XVIII, realitzades a mà mitjançant la tècnica de la majòlica.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu