Reproducció d'una sanefa amb motiu floral del s.XVIII.

REF: wjsc44_c
Rajola (7,5x15cm) amb reproducció de sanefa antiga. Model Transferit.

12,50
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
0
Descripció
Rejola de ceràmica feta i pintada a mà amb la reproducció d'un dibuix de una flor antiga del segle XVIII. (7,5x15cm) - Model Transferit.
Mínim 150u. (pregunteu descomptes per a grans quantitats).
Esmaltat a mà i pintat mitjançant la tècnica de la "transferència serigràfica ceràmica", perfecte per a reproduccions de rajoles antigues i no tan antigues!
Envieu-nos una foto de la rajola a reproduir i us farem arribar un pressupost. El preu depèn del nombre de tintes i la quantitat de rajoles.
Atenció: L'acabat i els colors d'una rajola nova seran semblants, però mai igual que les rajoles originals. El pas dels anys no es pot reproduir.
Jordi Sanahuja - Ceràmica

Artista i artesà català.
Treballa la ceràmica fent rajoles, murals, rètols... Esmaltant i Pintant a mà totes les peces amb la tècnica de la Majòlica, engalba... Cada peça és única i original, domina diferents estils decoratius alhora que pot dissenyar i personalitzar qualsevol cosa al vostre gust.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu