Rajola amb escut pintat

REF: wjsc24
Rajola (20x15cm) amb escut d'Oristà. Model fet amb Serigrafia.

91,00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
Termini d'entrega d'1 a 2 MESOS
0Termini d’entrega 3 SETMANES0 unitats en estoc
Descripció
Rajola pintada a mà amb l'escut del poble d'Oristà.
(20x15cm - Model normal 41€/u.) - Fet amb Serigrafia (+50€). 
Per a les líneas del dibuix (color negre) s'ha fet una serigrafia expressament per a fer una sola rajola. El preu de la serigrafia és de 50€. Un cop feta la serigrafia, com més rajoles més bé surt el preu, ja que el cost de la serigrafia és el mateix per una rajola que per 100. Així doncs si s'haguessin fet 10 escuts serigrafiats i pintats a mà, el seu preu hauria sigut de 46€/u. (41€x10u.+50€)
Digueu-nos el vostre nom, logo, dibuix, escut, quantitat... al formulari de contacte
Pintat a mà mitjançant la tècnica de la Majòlica (s. XIII-XVIII)
La Majòlica és una ceràmica amb un acabat vidriós especial. La terracota és la base dels treballs de ceràmica i, en aquest cas, s'hi aplica un esmalt metàl·lic compost de sílice, cendres sòdiques calcinades, plom i estany.
La paraula Majòlica vol dir Mallorca, illa que durant l'edat mitjana fou el centre d'exportació més important de la Mediterrània d'aquest tipus de ceràmica morisca. És el terme italià general usat per a definir el fang cuit vidriat amb l'estany, decorat amb òxids metàl·lics pintats sobre el vernís sense coure. La ceràmica majòlica va ser una troballa casual durant els intents de crear una porcellana similar a l'elaborada a la Xina amb caolí.
Jordi Sanahuja - Ceràmica

Artista i artesà català.
Treballa la ceràmica fent rajoles, murals, rètols... Esmaltant i Pintant a mà totes les peces amb la tècnica de la Majòlica, engalba... Cada peça és única i original, domina diferents estils decoratius alhora que pot dissenyar i personalitzar qualsevol cosa al vostre gust.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu