4 barres per La Granja

REF: KCAT621
Quadre de 30x30cm encarregat per La Granja (St. Esteve de Palau Tordera).
85,00
IVA inclòs
Peça Única
Descripció
Quadre de 30x30cm pintat a mà. Encarregat per La Granja (St. Esteve de Palau Tordera) amb 4 barres, text "La Granja" i la muntanya del Montseny.
El Montseny és un massís muntanyós que forma part de la Serralada Prelitoral, situat en el límit entre les comarques del Vallès Oriental, la Selva i Osona, com una barrera entre la Depressió Prelitoral Catalana i la Plana de Vic. Està separat de les Guilleries per una fractura. Està constituït per tres conjunts muntanyosos ben diferenciats: el Pla de la Calma; el turó de l'Home (1.705,8m) i les Agudes (1.705,4m), i finalment, el turó de Matagalls (1.697,2m).
El llom del quadre és gruixut (35mm) i el pintem de manera que no sigui necessari emmarcar-lo.
Utilitzem bastidors de fusta que entelem amb llenç de fibres naturals. els bastidors porten cunyes als escaires per poder tensar el llenç òptimament.
Els quadres estan envernissats, firmats, datats i porten un certificat d'autenticitat. Cada obra és indiscutiblement original i única.

EL TEU QUADRE PERSONALITZAT EN 2 SETMANES!
Et podem fer un quadre a mida i totalment personalitzat al teu gust, tu ens dius que t'agrada (motiu, colors, frases, logotips, escuts, mides...) i nosaltres el fem realitat.
No ho dubtis! Si hi estàs interessat, demana'ns pressupost.


Jordi Sanahuja - Quadres catalans (Artista i artesà català).
Dibuixant de tota la vida comença a pintar quadres el 1993, des d'aleshores, ha realitzat exposicions en galeries i fires internacionals d'art.
El 2004 comença a pintar els "quadres catalans" i neix Artdelaterra. Una línia pictòrica molt diferent de tota la seva obra personal.
No netegeu el quadre amb dissolvents ni productes de neteja convencionals.
No és un moble!
Traieu la pols periòdicament i amb delicadesa.
En cas d'extrema necessitat, no sabem com pot respondre si es frega amb un drap mínimament humit amb aigua.
Per penjar el quadre, utilitzeu 1 clau si aquest és petit, i 2 claus, clavats a les fustes laterals, si aquest és gran.
No pengeu la peça en un lloc on hi piqui molta llum directa, ni sobre un punt de calor directe (radiador)
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu