Porró de vidre bufat

REF: bvv1
Porró artesà fet de vidre bufat.
diferents colors per a escollir.
Color
26,50
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
Novetat
6
Descripció
Porró elaborat amb la tècnica del vidre bufat i fet de manera totalment artesanal, sense la utilització de motlles.
Les seves mides aproximadament són: 
Alçada 25cm, diàmetre cos 12,5cm, amplada gran (de bec a cos) 25cm
4 colors per a escollir: Transparent, verd, blau i marró Topazi.
Fem peces de producció artesanal molt diverses de l’art popular com són les garrafes, porrons, setrills, càntirs, abeuradors, boixets, provetes, figuetes, matrimonis, setrills, espalmatòries, fanals...
També objectes per a ús decoratiu, peixos de colors, almorratxes, gerros, etc.; i fins i tot joguines, figuretes d’animals (ratetes, cavalls...). Són peces fabricades en vidre d’un sol color o amb la combinació de vidres de diferents colors.

PROPERAMENT, PODREU VEURE ELS DIFERENTS COLORS PER ESCOLLIR MILLOR!
Mestre artesà Rafa Abdon, nascut el 1981 a la localitat de l'Olleria (València). Una localitat amb una tradició de vidre bufat de més de V segles. Procedent d'una família vidriera, té el seu primer contacte amb el vidre bufat en el negoci familiar, on es forma com a vidrier amb només quinze anys. Va arribar a mestre vidrier pocs anys després i va realitzar un parell de cursos monogràfics amb mestres Japonesos i Nord Americans en la "Real Fábrica de Cristales" (Segòvia). Després va treballar en diverses fàbriques i van tancar l'empresa familiar a causa de la crisi i globalització dels mercats. A partir d'això comença a treballar pel seu compte, llogant tallers de vidre bufat per dies, tant per fer la seva obra personal com per fer treballs per a diferents marques de luxe, dissenyadors, arquitectes o altres artistes.

El vidre és molt delicat i trencadís, vigileu molt de NO donar cops contundents a la peça.

Es pot mullar i rentar amb qualsevol producte de neteja.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu