Ouera de vímet

REF: bca1
Ouera de vímet natural, de forma rodona i amb ansa reforçada.
24,80
IVA inclòs
Peça Única
Termini d'entrega 3 SETMANES
2Termini d’entrega 3 SETMANES2 unitats en estoc
Descripció
Cistelleta o Ouera feta amb vímet natural, de forma redona i amb una ansa reforçada. Ideal per a ficar-hi ous o...
Aproximadament i poden cabre 2 dotzenes d'ous.
El cul està fet amb la tècnica de creu, més comuna i estesa arreu. Es fa una creu de vímets i es teixeixen en espiral fins a arribar al diàmetre desitjat, després s'hi afegeixen els muntants per continuar teixint cap amunt.
Mida única. Les seves mides són: Diàmetre apròximat 20cm i alçada de 28cm.

El vímet, la palma, la boga, l'espart, entre altres, són textures naturals que cada vegada són més presents en totes les cases, tant en interiors com en espais oberts: terrasses, balcons i altres espais exteriors per la seva alta resistència davant les condicions meteorològiques adverses. Introduir les fibres naturals és sempre una bona idea, ja que la seva versatilitat fa que combinin a la perfecció amb diferents estils decoratius, i t'ajuden a aconseguir espais bonics i relaxats durant qualsevol època de l'any, perquè, encara que resulti controvertit són càlids i frescos al mateix temps.
Empresa Valenciana fundada el 1980.
Ja són més de 25 anys els que estem en el sector de la cistelleria fabricant directament els nostres articles, així es poden realitzar a diferents mides.
Els productes són elaborats de forma artesanal, utilitzant vímet sencer, espart, palma, boga...
El vímet és una fibra natural molt utilitzada en els treballs de cistelleria. S'obté d'un arbust de la família dels salzes i s'utilitza la tija i les branques per teixir i crear mobles, cistells i altres objectes de decoració.El vímet és un material flexible i lleuger, però alhora robust, resulta ideal per a la fabricació de tot tipus de mobiliari i accessoris com safates, cistells i bosses artesanals.

Es pot mullar i rentar, sols cal que després es pugui eixugar bé.

No deixar-lo guardat en un lloc humit.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu