Mural de ceràmica 'Trobada de velers a Cadaqués'

REF: bjtm9
Mural 45x60cm amb Marines.
4 models diferents per a escollir.
430,00
IVA inclòs
Peça Única
0
Descripció
Mural ceràmic de 45x60cm pintat a mà amb una trobada de velers a Cadaqués MODEL A, amb 2 barques i arbre (racó Costa Brava) MODEL B, amb 4 barques amarrades a Colliure MODEL C i amb 3 barques amarrades a la platja MODEL C.
4 models diferents per a escollir.
En el nostre taller treballem la tècnica tradicional de la ceràmica de la Bisbal d'Empordà, única en el món dins l'artesania. Aquesta tècnica consisteix a acolorir el dibuix prèviament esgrafiat amb òxids colorants barrejats amb l'engalba, de manera que adquireix la densitat necessària per a l'aplicació amb peres de goma i s'aconsegueix així el relleu que la diferencia d'altres ceràmiques del país.
En el següent pas se li dóna un acabat, ombrejant i matisant amb pinzell, tot utilitzant la mateixa tècnica colorant-engalba.
La nostra ceràmica descobreix la seva màxima bellesa quan, després d'un bany de vernís i a través d'un procés de cocció en què s'arriba als 1000 graus, el vernís cristal·litza i ressalten així els seus colors vius i brillants.

- ESCOLLIU EL MODEL QUE VULGUEU (A, B, C o D)
Escriviu-ho als "comentaris" que trobareu al pas núm. 3 del procés de compra "pagament".
Artesà que treballant en diversos tallers de la Bisbal aprèn els coneixements i els secrets d'aquest ofici fascinant. El 1978 crea el seu propi taller on s'especialitza en la decoració de rajoles de diferents formats, des de peces petites com les sanefes fins als murals de grans dimensions, decorats sempre amb el sistema únic i tradicional que dóna renom internacional a la ceràmica de la Bisbal d'Empordà.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu