Mural de ceràmica amb St. Jordi i la Moreneta

REF: bjtm3
Mural de 60x45cm pintat amb St. Jordi i la MorenetaModel Normal.
444,00
IVA inclòs
Peça Única
Termini d'entrega d'1 a 2 MESOS
0Termini d’entrega 3 SETMANES0 unitats en estoc
Descripció
Mural ceràmic de 60x45cm pintat a mà amb Sant Jordi, la Moreneta, senyera i rosa. Model Normal.
Atenció! L'artesà que va pintar aquest mural es va jubilar i ara actualment els pinta un altre artesà amb un altre traç, semblant però diferent. Per mirar el traç del nou artesà mireu el mural "Racó de Costa Brava" de 45x60cm. Així doncs, si encarregueu aquest mural serà amb un traç semblant però diferent.

Pintat a mà mitjançant la tècnica de la Majòlica (s. XIII-XVIII)
La Majòlica és una ceràmica amb un acabat vidriós especial. La terracota és la base dels treballs de ceràmica i, en aquest cas, s'hi aplica un esmalt metàl·lic compost de sílice, cendres sòdiques calcinades, plom i estany.
La paraula Majòlica vol dir Mallorca, illa que durant l'edat mitjana fou el centre d'exportació més important de la Mediterrània d'aquest tipus de ceràmica morisca. És el terme italià general usat per a definir el fang cuit vidriat amb l'estany, decorat amb òxids metàl·lics pintats sobre el vernís sense coure. La ceràmica majòlica va ser una troballa casual durant els intents de crear una porcellana similar a l'elaborada a la Xina amb caolí.
Disposem d'un ampli ventall de murals amb diferents Sants: St. Jordi (diferents models), Verge de Montserrat (diferents models), Verge del Carme, Verge de la Mercè, St. Josep, St. Francesc, St. Antoni Abat i St. A. de Pàdua, St. Pere...  Per a més informació (mides, preus, colors...) fiqueu-vos en contacte amb nosaltres, gràcies. Formulari de contacte
Jordi Sanahuja - Ceràmica

Artista i artesà català.
Treballa la ceràmica fent rajoles, murals, rètols... Esmaltant i Pintant a mà totes les peces amb la tècnica de la Majòlica, engalba... Cada peça és única i original, domina diferents estils decoratius alhora que pot dissenyar i personalitzar qualsevol cosa al vostre gust.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu