Pilastra amb ocells

REF: wjsc37-37b
Pilastra de rajoles (120x30cm). amb 'gerro i ocells' pintats a mà.
592,00
IVA inclòs
Peça Única
Termini d'entrega d'1 a 2 MESOS
1Termini d’entrega 3 SETMANES1 unitat/s en estoc
Descripció
Mural de 16 rajoles ceràmiques de 15x15cm (120x30cm). Pilastra amb ocells, gerro i motius florals, colors normals, en blaus... (Model Normal)
Disposem d'un ampli ventall de murals amb diferents "motius florals": gerros amb flors (moltes mides i estils diferents), quadres de motius florals, pilastres,.. Per a més informació (mides, preus, colors...) fiqueu-vos en contacte amb nosaltres, gràcies. Formulari de contacte
Pintat a mà mitjançant la tècnica de la Majòlica (s. XIII-XVIII)
La Majòlica és una ceràmica amb un acabat vidriós especial. La terracota és la base dels treballs de ceràmica i, en aquest cas, s'hi aplica un esmalt metàl·lic compost de sílice, cendres sòdiques calcinades, plom i estany.
La paraula Majòlica vol dir Mallorca, illa que durant l'edat mitjana fou el centre d'exportació més important de la Mediterrània d'aquest tipus de ceràmica morisca. És el terme italià general usat per a definir el fang cuit vidriat amb l'estany, decorat amb òxids metàl·lics pintats sobre el vernís sense coure. La ceràmica majòlica va ser una troballa casual durant els intents de crear una porcellana similar a l'elaborada a la Xina amb caolí.

- ESCOLLIU ELS COLORS QUE VULGUEU (normals/blaus)
Escriviu-ho als "comentaris" que trobareu al pas núm. 3 del procés de compra "pagament".
Jordi Sanahuja - Ceràmica

Artista i artesà català.
Treballa la ceràmica fent rajoles, murals, rètols... Esmaltant i Pintant a mà totes les peces amb la tècnica de la Majòlica, engalba... Cada peça és única i original, domina diferents estils decoratius alhora que pot dissenyar i personalitzar qualsevol cosa al vostre gust.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu