Mural gran de ceràmica amb...

REF: bjtm6
Mural de 75x135cm (45u.)
Disseny Elaborat personalitzat.
1.575,00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
Descripció
Us podem fer el mural personalitzat amb la mida i el dibuix que vulgueu. Aquest en concret està fet amb 45 rajoles de 15x15cm. Model elaborat.
Els murals personalitzats són peces úniques que realitzem per encàrrec, ens adaptem a les necessitats de cadascú. El preu pot variar en funció de la complexitat del dibuix.
El preu que apareix en aquesta pàgina és totalment orientatiu, si esteu interessats en fer un mural de ceràmica a mida demaneu-nos un pressupost.

Els nostres murals estan treballats amb la tècnica tradicional de la ceràmica de la Bisbal d'Empordà que consisteix a acolorir el dibuix prèviament esgrafiat amb òxids colorants barrejats amb l'engalba, de manera que adquireix la densitat necessària per a l'aplicació i s'aconsegueix el relleu que la diferencia d'altres ceràmiques del país. 

La nostra ceràmica descobreix la seva màxima bellesa després d'un procés de cocció en què s'arriba als 1000 graus, el vernís cristal·litza i ressalten així els seus colors vius i brillants.Artesà que treballant en diversos tallers de la Bisbal aprèn els coneixements i els secrets d'aquest ofici fascinant. El 1978 crea el seu propi taller on s'especialitza en la decoració de rajoles de diferents formats, des de peces petites com les sanefes fins als murals de grans dimensions, decorats sempre amb el sistema únic i tradicional que dóna renom internacional a la ceràmica de la Bisbal d'Empordà.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu