Espardenya de Carreter

REF: bbe1
Espardenya catalana de 'Carreter' o 'Taverner'. Diferents colors de vetes.
Talla
Color vetes
25.00
IVA inclòs
+ opcions
0
Descripció
Espardenya catalana de "Carreter" o "Taverner". Feta amb roba blanca de cotó 100% al davant i la talonera amb roba de cotó i jute (teixit a mà).
Podeu escollir entre una sola integral de fibres vegetals "Jute" o combinada amb una base de neumàtic vell. També podeu escollir 3 vetes en color negra o roig (colors estàndards). 
Les espardenyes també es poden envetar de molts colors diferents, digueu-nos quin voleu i us el trobarem. En el cas que es tinguin que envetar el termini d'entrega serà d'una setmana. Vetes de cotó 100%. (+4€). 
En les talles grans (de 47 a 49) el termini d'entrega pot arribar als 15-20 dies, pregunteu-nos el termini d'entrega exacte, gràcies.
Les espardenyes amb base neumàtica només arriben fins a la talla 47 (aquesta inclosa). Amb la sola de "Jute", amb temps es pot fer la mida que es vulgui.
També disponibles amb "mig taló (3,5cm)" o "taló alt (5cm)" fins al número 41. (Sense increment de preu. Pregunteu termini d'entrega, gràcies).

1- ESCOLLIU LA TALLA QUE VULGUEU (de la 18 a la 49) - Descargueu guia de talles  
2- ESCOLLIU LA SOLA QUE VULGUEU ("JUTE" o base NEUMÀTICA)
Escriviu-ho als "comentaris" que trobareu al pas núm. 3 del procés de compra "pagament"


Espardanyers d'Igualada des del 1907. 
Especialistes en espardenyes tradicionals i fetes a mà com les set penques, les igualadines, etc.
Hi ha molts tipus d’envetats... L’envetat típic d’Igualada és amb set vetes lineals (a Valls són també set vetes però són creuades); l’envetat que és més típic és el que en diem “carreter” que té la puntera blanca i tres vetes al davant o el de “pinxo”, que és envetat fins la punta. També el que varia és el color de la veta, que poden ser blaves, vermelles, negres...

- No es poden mullar les espardenyes. En cas de mullar-les, assequeu-les el més rapidament possible i no les utilitzeu estan molles.

- No es poden rentar a màquina. Netegeu-les a mà i vigilant de no mullar la sola de fibres vegetals.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu