Cistella de palma

REF: bca5
Cistella feta de Palma natural, amb anses llargues i solapa de cuir.
Mida
33,00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
3
Descripció
Cistella, senall, cabàs, bossa... artesanal feta amb fulles de Palma naturals. Amb anses llargues i solapa per tancar de cuir marró reblades Cabàs sense cap decoració. Perfecte per anar a la platja, de picnic, al camp...
Diferents mides per a escollir.
Número 7 - 42x23x25cm
Número 9 - 55x28x35cm

El vímet, la palma, la boga, l'espart, entre altres, són textures naturals que cada vegada són més presents en totes les cases, tant en interiors com en espais oberts: terrasses, balcons i altres espais exteriors per la seva alta resistència davant les condicions meteorològiques adverses. Introduir les fibres naturals és sempre una bona idea, ja que la seva versatilitat fa que combinin a la perfecció amb diferents estils decoratius, i t'ajuden a aconseguir espais bonics i relaxats durant qualsevol època de l'any, perquè, encara que resulti controvertit són càlids i frescos al mateix temps.
Empresa Valenciana fundada el 1980.
Ja són més de 25 anys els que estem en el sector de la cistelleria fabricant directament els nostres articles, així es poden realitzar a diferents mides.
Els productes són elaborats de forma artesanal, utilitzant vímet sencer, espart, palma, boga...
La palma o margalló és una de les matèries primeres que utilitzem per realitzar els cabassos.Les seves fulles, llargues i punxegudes es desenvolupen a partir de la tija en forma de ventall. Un cop seques no poden ser treballades a causa que no tenen elasticitat, i en trenar-les es trencarien. Per això és necessari humitejar les fulles perquè tornin a obtenir elasticitat i així poder realitzar el trenat.

Es pot mullar i rentar, sols cal que després es pugui eixugar bé.

No deixar-lo guardat en un lloc humit.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu