6 Tovallons de fer farcells

REF: bcm16
6 Tovallons (45x45cm) fets amb roba de fer farcells.
Cosit
60.00
IVA inclòs
Peça Única
1
Descripció
6 Tovallons artesans cosits a mà o a màquina amb roba de fer farcells, roba tradicional catalana.
Cada tovalló té el seu propi disseny depenent del tros de roba que s'ha utilitzat. Així uns seran llisos (només quadres) i d'altres tindran ratlles.
Mides: llargada 45cm i amplada 45cm.

El disseny del mocador de fer Farcells, de quadres marrons i negres, pràcticament invariable a través del temps, s'ha convertit en aquest darrer segle en el símbol més viu i entranyable de la vida popular catalana. Així, quan l'activitat comercial es fomentava en els mercats, quan la població s'havia de desplaçar entre els nuclis habitats i el camp, quan les figures de marxants i transportistes eren familiars a pobles i ciutats..., el mocador de fer Farcells va ser adoptat com la forma més pràctica d'embolicar i transportar tota mena de draps i petita paqueteria. El seu sistema de doble lligat de les puntes facilitava que l'embalum pogués ser carregat directament sobre una espatlla, sobre un bastó o simplement a la mà. Els colors soferts i l'alta resistència del cotó el feien adaptable a totes les necessitats i proverbialment durador.
Avui, quan els sistemes de vida i les relacions comercials han canviat tan dràsticament, la recuperació d'aquest tipus de teixit en tota mena de peces d'ús modern aconsegueix casar la funcionalitat amb el regust de les bones tradicions.
Som la Mercè i l'Ester; sumant valors, experiències i amb unes premisses clares: Passió i respecte.
Mercè: Més de quaranta anys en el món de la costura i modisteria, seguint la traça i empenta de la família. Il·lusió, agulles, esforç, fils... Un sentiment.
Ester: Aquesta feina és la seqüència lògica d'una vida dedicada a l'atenció de cara al públic i el record de l'ofici via materna de creació en sastreria i moda.

El material és de roba feta amb fil de cotó, es pot tacar com tota la roba i es pot rentar a la rentadora.

No posar a l'assecadora.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu