Tauleta amb rajola hidràulica

REF: bjs1
Tauleta de ferro amb rajola hidràulica antiga. Dos mides i colors a escollir.
Mida
Color
115,00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
0
Descripció
Tauleta de ferro amb rajola hidràulica antiga. Es pot escollir el color del ferro: Gris forja o Marró forja
Les seves mides poden ser:
- Petita: base de 21x21 i alçada de 45cm 
- Gran: base de 21x21 i alçada de 60cm
Homenatgem les rajoles hidràuliques, elevem-les en forma de tauleta auxiliar on podrem deixar-hi les claus de casa o fins i tot una planta. Estructura metàl·lica pintada per prevenir els efectes de la corrosió i rajola de mosaic hidràulic recuperada.
Si voleu l'estructura de ferro sense rajola, us farem un descompte de -5€.. Si voleu alguna rajola amb algun disseny especial, també us el podem fer, tot i que serà en la tècnica Majòlica i no Hidràulica. Per qualsevol dubte, contacteu directament amb nosaltres.
L'any 2010, després d'haver tingut varies experiències laborals com a enginyer tècnic d'obres públiques, vaig decidir iniciar un gir que m'ajudés a viure en coherència amb qui sóc. A banda de complementar la meva formació amb diferents cursos i un màster enfocats al disseny i la fabricació de producte, vaig marxar a l'estranger en busca d'inspiració i noves vivències. L'any 2011 vaig decidir tornar a Igualada, la ciutat que m'havia vist créixer, amb la motxilla plena d'experiències i disposat a treballar pel meu somni. ​ "Gaudir del moment i valorar el que ens envolta" ​ En aquest últims 6 anys he invertit el meu esforç, temps i diners en el taller que actualment m'atura el temps. Han sigut anys d'aprenentatge autodidàctic desenvolupant no només els processos i les tècniques sinó també els utillatges que a dia d'avui em permeten iniciar aquest projecte. ​ Gaudeixo imaginant i treballant cada peça, i vull que el teu encàrrec sigui perfecte.
"La rajola no necessita cap atenció especial, és autèntica i la podeu tractar com a tal. Es tracta d'una rajola recuperada i per tant compte amb imperfeccions fruit del seu ús original. La rajola va encaixada a l'estructura de ferro i per tant es poden separar fàcilment.

L'estructura està pintada a pistola amb esmalt anticorrosiu "efecte forja" i per tant resisteix l'oxidació. Tot i això no està pensada per rebre aigua directament. En ambients marins l'oxidació del ferro és molt més ràpida.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui a terra, la rajola es pot trencar."
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu