Rosa amb fulla engalanada

REF: btu4
Rosa amb fulla de ferro en acabat rovell o plata i engalanada
50,00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
10
Descripció
Rosa de Sant Jordi artesana i feta en Ferro forjat, amb una fulla a la tija. Engalanada amb un llaç de roba de sac fi amb senyera i espigues naturals, tot lligat amb cordonet roig.
Els diferents acabats de la rosa són totalment naturals del ferro; el platejat és "ferro polit i llimat" i l'acabat rovellat és "oxidació del ferro".
Totes les roses vénen ben envernissades.
La seva mida aproximada és de 35-40cm d'alçada per uns 8cm d'amplada (diàmetre) que fa la flor. El seu pes aprox. és de 240gr.
Digueu-nos quin acabat (platajat o rovell) és el que voleu al PAS 3 del procés de compra (comentàris), gràcies. 
Sóc la 3a generació de forjadors de la meva família, perfecciono també l'ofici amb mestres forjadors com Miquel Xirau i Jordi Illamola, per tal d'enriquir així el meu estil i dominar diverses disciplines dins el camp de la forja. També vaig participar al campionat del món de forja de Stia.

Pel manteniment, es tracta d'una peça per estar en interiors per anar bé, cada dos o tres anys li aniria bé una capa de vernís o en el cas de la rosa platejada cada un o dos anys per anar sobre segur. 

És ferro i s'ha de tractar com a tal, el seu principal enemic és l'oxidació, eviteu mullar-lo.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu