Rètol de ceràmica personalitzat

REF: bsr2
Rètol de ceràmica personalitzat.
(14x31,5cm) Pintat a mà amb esmalts.
78.00
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
0
Descripció
Rètol de ceràmica de 14x31,5cm i 1cm de gruix, fet a mà amb el nom de la casa (Ca l'Obrera) i un detall (pomes) pintat a mà amb engalba envernissada.
Si voleu alguna altra mida, demaneu-nos pressupost, gràcies.
Podem personalitzar el rètol amb qualsevol nom, motiu, frase, dibuix, logo, escut, color...


Taller familiar des dels seus inicis, quan l'avi Sisco de Ca La Munda comença a fer les primeres peces, fins l'actualitat que els seus nets Francesc i Magi continuen la tradició de la ceràmica negra de Verdú, fonamentada en la fabricació del silló (càntir). Alhora que realitzen una ceràmica actual i molt diversificada. També fan encàrrecs personalitzats com plaques, números de carrer, murals, trofeus, peces per restauració...
La ceràmica no precisa de cap manteniment especific.
Vigileu a no donar cops contundents al producte i sobretot que no us caigui al terra.

Recordeu que la ceràmica negra de Verdú és coneguda per la seva porositat, i la seva capacitat de refrescar l'aigua del seu interior. Degut a aquesta porositat, el càntir negre quan està ple d'aigua sua, aconsellem ficar un plat a sota i treure l'aigua periòdicament.
No el fiqueu sobre mobles de fusta delicada si el teniu ple d'aigua.

La ceràmica natural o acabada amb betum també sua, però no tant.
La ceràmica amb acabat engalbat, no sua gens.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu