PERSONALITZACIÓ de Forca

REF: bmyc_pers
PERSONALITZACIÓ feta a mida
PINTADA i/o PIROGRAVADA a mà
Nombre de lletres
Model de lletres
3,00
IVA inclòs
Peça Única
0
Descripció
Escriure lletres pirogravades i/o pintades a mà sobre de la fusta, Preu segons el nombre i model de lletres.
Les lletres poden ser model senzill (un pal) o normal (2 pals). A causa del poc espai no es poden fer lletres ni dissenys elaborats.
Si voleu les lletres situades en algun lloc en concret digueu-nos-ho, gràcies. Si no l'artesà les ficarà allà on cregui que quedaran més bé.

US PODEM FER EL DISSENY QUE VULGUEU (entrega en dos setmanes)
Si esteu interessats en algun disseny especial, escriviu-ho als "comentaris" que trobareu al pas núm. 3 del procés de compra "pagament". Pressupost a mida segons disseny.

Empresa familiar fundada el 1929 dedicada des dels seus inicis a la fabricació artesanal de bastons, muletes, mànecs i forques de fusta de Lledoner (Celtis Australis). Criat i cultivat exclusivament als camps de la nostra zona (València).
Els nostres productes estan elaborats sense pressa i per artesans, especialitzats amb la tradició heretada durant anys de pares a fills.

No la pengeu ni guardeu en llocs on i piqui el sol directe, ni sobre un radiador amb escalfor continua. La fusta es ressecarà.

No la pengeu ni guardeu en llocs on hi hagi molta humitat. La fusta es pot podrir amb el temps.

No la mulleu molt, si cal... fregueu-la amb un drap un xic humit.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu