Navalla Pedreforca

REF: bpnp
Model Pedraforca en acabat d'olivera.
Acer inoxidable o Acer al carbó.
Tipus d'acer
Personalització
48.00
IVA inclòs
+ opcions
0
Descripció
La navalla Pedraforca és la típica navalla catalana d'alta muntanya. Té una fulla amb "llom" i segur per a tancament de fulla, aquesta té una llargada de 9cm i pot ser en Acer al Carbó o en Acer Inoxidable (mireu "manteniment").
El mànec està fet amb dues peces de fusta natural que fan que tingui gruix i sigui de bon agafar. 
La fusta del mànec és d'Olivera (color groc/marró clar amb vetes marcades, fusta molt dura que aguanta molt bé la humitat.
La llargada de la navalla plegada és de 11,5cm.
Si voleu la navalla Pedraforca pintada i/o pirogravada igual que algun disseny de la navalla Pallaresa, poseu-vos en contacte amb nosaltres i un farem un pressupost a mida. Termini d'entrega una setmana.
Fabrica eines de tall des de 1917. Actualment compta amb una àmplia gama de navalles, ganivets de cuina, de muntanya, de caça, eines de forja... També fa peces úniques a mida. Al fer bona part de la producció de forma artesana, els útils que fa són coneguts pel seu tall i la seva durada.
MANTENIMENT: Tenim dos grans tipus d'acer:
- ACER AL CARBÓ: és l'Acer pròpiament dit que existeix des de fa segles.
Es rovella, però talla més, aguanta més el tall, és més dur i menys fràgil el ganivet, i sobretot s'esmola molt fàcilment amb una pedra. Per evitar el rovell podem fer:
       - netejar el ganivet sempre amb un drap de cuina o un drap de paper, no amb aigua
       - si el rentem amb aigua eixugar-lo de seguida i posar-hi una capa d'oli, que pot ser de qualsevol tipus.
- ACER INOXDABLE: l'Acer Inoxidable és un invent de principis del segle XX, per tant és un material nou. Ara actualment ja es fan Acers Inoxidables molt bons que quasi es poden comparar amb l'Acer al Carbó.
L'Acer Inoxidable no es rovella però s'ha d'esmolar més sovint.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu