Balaguer, (Fill, o Rei o no res) - Artigau, 2008

REF: bct117
Artigau, litografia original de 6 tintes,
edició 90 originals numerats (54x74cm).
410,00
IVA inclòs
Peça Única
1
Descripció
Col·lecció Art-Visió de la galeria d'art Cal Talaveró.
“Fill o rei o res”. Litografia original dedicada a Balaguer. Després de la mort de Martí I l'Humà i de la resolució estranya si més no del Compromís de Casp, Jaume II és derrotat per Fernando d’Antequera a la capital de la Noguera. Comença la desfeta catalana.
Estampació litografica feta manualment amb un total de 6 tintes (planxes), sobre paper de fil Velin-Archés de 250 gr/m2.
L'edició consta de 90 originals numerats amb caràcters aràbics que van del 1/90 al 90/90.
Les mides de la planxa són de 54x74cm, les mides del paper són de 54x74cm.

Barcelona 1940
Estudia a la Llotja, Escola d'Arts i Oficis artístics i a l'Escola de Belles Arts de St Jordi. Professor de pintura a la Facultat de Belles arts de Barcelona.
Es capbussa en temàtiques populars que, sota una pinzellada vigorosa i cromàtica, atorguen una atmosfera de precària harmonia; tensió provocada per la línia que limita els colors i emfatitza el tarannà irònic i punyent del pintor.

Emmarqueu la litografia original amb vidre o metacrilat per a la seva conservació o exposició amb seguretat, evitareu així taques, humitats i pols a sobre del paper.

No mulleu mai la làmina!

No pengeu la peça en un lloc on hi piqui molta llum directa, ni sobre un punt de calor directe (radiador).
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu