Forca de fusta natural

REF: bmyc5
Forca artesana feta amb fusta de Lledoner natural. De 5 pics
32,00
IVA inclòs
Peça Única
2
Descripció
Forca de 5 pics feta amb fusta de Lledoner en acabat Natural (sense envernissar). Fabricada de manera totalment artesanal al nostre taller.
Aquest tipus de fusta és perfecta per a fer forques gràcies a la seva qualitat i duresa. No es podria fer amb cap altre tipus de fusta.
Perfecte per a treballs al camp, jardineria... fins i tot decoració d'ambients rústics.
Les seves mides aproximades són de 150x32cm el seu pes més o menys d'un quilo. 
Al ser un producte 100% artesanal, no n'hi ha 2 d'iguals en forma, mides, pes... La Forca perfecte no existeix! la que no té un nus, té un pic tort o alguna taca, esquerdeta superficial, o... Així doncs la forca que compreu NO és igual que la fotografiada, és SEMBLANT.

Altres mides (mitjanes i petites) consulteu-nos preu i termini d'entrega, gràcies. 

Empresa familiar fundada el 1929 dedicada des dels seus inicis a la fabricació artesanal de bastons, muletes, mànecs i forques de fusta de Lledoner (Celtis Australis). Criat i cultivat exclusivament als camps de la nostra zona (València).
Els nostres productes estan elaborats sense pressa i per artesans, especialitzats amb la tradició heretada durant anys de pares a fills.

No la pengeu ni guardeu en llocs on i piqui el sol directe, ni sobre un radiador amb escalfor continua. La fusta es ressecarà.

No la pengeu ni guardeu en llocs on hi hagi molta humitat. La fusta es pot podrir amb el temps.

No la mulleu molt, si cal... fregueu-la amb un drap un xic humit.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu