Espardenya Igualadina

REF: bbe3
Espardenya catalana 'Igualadina'.
7 vetes en negra, roig i blau
Color vetes
30.00
IVA inclòs
+ opcions
0
Descripció
Espardenya catalana "Igualadina". Feta amb roba blanca de cotó 100% al davant i la talonera amb roba de cotó i jute (teixida a mà).
Podeu escollir entre una sola integral de fibres vegetals "Jute" (totes les talles) o combinada amb una base de neumàtic vell. També podeu escollir les 7 vetes laterals (no creuades) en color negra, roig o blau. En aquest model, les vetes NO poden ser d'altres colors diferents.
També disponibles amb "mig taló (3,5cm)" o "taló alt (5cm)" fins al número 41. (Pregunteu increment de preu i termini d'entrega, gràcies).

1- ESCOLLIU LA TALLA QUE VULGUEU (de la 37 a la 47) -   Descargueu guia de talles 
2- ESCOLLIU LA SOLA QUE VULGUEU ("JUTE" o base NEUMÀTICA)
Escriviu-ho tot als "comentaris" que trobareu al pas núm. 3 del procés de compra "pagament"Espardanyers d'Igualada des del 1907. 
Especialistes en espardenyes tradicionals i fetes a mà com les set penques, les igualadines, etc.
Hi ha molts tipus d’envetats... L’envetat típic d’Igualada és amb set vetes lineals (a Valls són també set vetes però són creuades); l’envetat que és més típic és el que en diem “carreter” que té la puntera blanca i tres vetes al davant o el de “pinxo”, que és envetat fins la punta. També el que varia és el color de la veta, que poden ser blaves, vermelles, negres...

- No es poden mullar les espardenyes. En cas de mullar-les, assequeu-les el més rapidament possible i no les utilitzeu estan molles.

- No es poden rentar a màquina. Netegeu-les a mà i vigilant de no mullar la sola de fibres vegetals.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu