Coixí amb roba de fer farcells

REF: bcm5
Coixí de 50x50cm fet amb roba de fer farcells.
20.50
IVA inclòs
Peça Única
2
Descripció
Coixí artesà cosit amb roba de fer farcells, roba tradicional catalana.
Mides: alçada 50cm, amplada 50cm i un gruix de 15cm aprox.

El disseny del mocador de fer Farcells, de quadres marrons i negres, pràcticament invariable a través del temps, s'ha convertit en aquest darrer segle en el símbol més viu i entranyable de la vida popular catalana. Així, quan l'activitat comercial es fomentava en els mercats, quan la població s'havia de desplaçar entre els nuclis habitats i el camp, quan les figures de marxants i transportistes eren familiars a pobles i ciutats..., el mocador de fer Farcells va ser adoptat com la forma més pràctica d'embolicar i transportar tota mena de draps i petita paqueteria. El seu sistema de doble lligat de les puntes facilitava que l'embalum pogués ser carregat directament sobre una espatlla, sobre un bastó o simplement a la mà. Els colors soferts i l'alta resistència del cotó el feien adaptable a totes les necessitats i proverbialment durador.
Avui, quan els sistemes de vida i les relacions comercials han canviat tan dràsticament, la recuperació d'aquest tipus de teixit en tota mena de peces d'ús modern aconsegueix casar la funcionalitat amb el regust de les bones tradicions.
Empresa fundada al 1952, va ser originalment una botiga de peces de roba i merceria. Ubicada al bell mig del casc urbà forma part indiscutible del poble. Seguim mantenint l’essència de l’antiga botiga on encara es pot assaborir el tracte personal amb els nostres clients, combinant amb frescor i elegància, l’imatge i els productes més actuals amb els de tota la vida.

El material és de roba feta amb fil de cotó, es pot tacar com tota la roba i es pot rentar a la rentadora.

No posar a l'assecadora.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu