Barretina catalana de llana Xisqueta

REF: bb3
Barretina roja de 3 pams.
En llana Xisqueta 100%
27,00
IVA inclòs
+ opcions
5
Descripció
Barretina típica catalana feta artesanalment amb doble cairell (amb folre interior), sense costures laterals, teixida amb teler d’agulles i lleugerament enfeltrada.
El teixit exterior és de llana 100% del Pallars, provinent d’ovelles de raça Xisqueta. A l’interior un folre 100% cotó. Bordó inferior en negre i costures superior en forma de creu.
En color vermell cirera i llargada curta (3 pams). 

Mides T3 (Adult): Ampla 24cm i llarg 40cm.

Presentació: En capsa de cartó ondulat reciclat, amb petita ressenya interior sobre l’origen de la Barretina i precintada amb faixa de paper exterior amb logotip de Barretina 100%, autoria del pintor centellenc David Casals. Segell de llana de l’Alt Pirineu.
L’any 2018 va ser guardonada amb el Premi Nacional d’Artesania a la millor marca artesana.
Disposen del certificat D’A atorgat pel Consorci del comerç, artesania i moda de Catalunya, que l’acredita com a un producte Artesà i Català.
Artesà Tèxtil amb taller a Centelles (Osona). Des de sempre vinculat laboralment al sector (tissatge, tintura, programació, confecció). Malgrat que a l’any 2005, coincidint amb la crisi del tèxtil, vaig tancar definitivament el negoci familiar de teixits de punt.
Tot i així, hi segueixo treballant a títol individual, impulsant i col·laborant amb algunes iniciatives en l’àmbit més artesà amb la intenció de recuperar i fer difusió de l’ús de la Barretina. 

Consells de rentada: Es tracta d’un article de llana verge, cal rentar-ho en fred i a poder ser a mà. Amb un detergent poc agressiu (base d’oli d’oliva o lanolina). L’olor de llana d’ovella és normal al principi.  

No l'assequeu a l'assecadora.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu