Barretina catalana de punt

REF: bb2
Barretina roja de 3 pams.
En llana de cardà 100%21.30
IVA inclòs
+ opcions
Novetat
6
Descripció
Barretina típica catalana "Barretina 100%" feta artesanalment amb doble cairell (amb folre interior), sense costures laterals, teixida amb teler d’agulles i lleugerament enfeltrada.
El teixit exterior és de llana de carda 100% i el folre interior és de cotó 100% orgànic. Bordó inferior en negre i costures superior en forma de creu.
En color roig i llargada curta (3 pams). (Pròximament disposarem de més colors).

Mides T3 (Adult): Ampla 24cm i llarg 35cm.
(Pròximament disposarem de mides infantils i juvenils)

Presentació: Dins capsa de cartó ondulat reciclat, amb petita ressenya interior sobre l’origen de la Barretina i precintada amb faixa de paper exterior amb logotip de Barretina 100%, autoria del pintor centellenc David Casals
L’any 2018 va ser guardonada amb el Premi Nacional d’Artesania a la millor marca artesana.
Disposen del certificat D’A atorgat pel Consorci del comerç, artesania i moda de Catalunya, que l’acredita com a un producte Artesà i Català.

Artesà Tèxtil amb taller a Centelles (Osona). Des de sempre vinculat laboralment al sector (tissatge, tintura, programació, confecció). Malgrat que a l’any 2005, coincidint amb la crisi del tèxtil, vaig tancar definitivament el negoci familiar de teixits de punt.
Tot i així, hi segueixo treballant a títol individual, impulsant i col·laborant amb algunes iniciatives en l’àmbit més artesà amb la intenció de recuperar i fer difusió de l’ús de la Barretina. 

Consells de rentada: Es tracta d’un article de llana verge i cal rentar-lo en fred, a poder ser a mà amb un detergent poc agressiu.

No l'assequeu a l'assecadora.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu