Au Fènix català en Ferro forjat

REF: bcf4
Fènix 60x60cm amb senyera.
Altres mides per 148.50€ o 49.50€.
Mida
98,50
IVA inclòs
+ opcions
Peça Única
6
Descripció
És una representació de l’ocell fènix (ocell de foc) amb ferro repujat a mà, el qual es pot penjar com a quadre en una paret. Aquesta porta en la zona central, les quatre barres catalanes, està retallat amb làser i porta una planxa vermella al darrera per ressaltar la senyera.
El fènix, va ser símbol dels primers catalanistes representant l’esperit nacional i la renaixença catalana.
Material: Ferro repujat amb color òxid i acabat amb vernís satinat.
Vaig muntar el meu propi taller de disseny i forja ara fa 20 anys. 
Des de llavors, em dedico a treballar el ferro forjat realitzant entre altres coses, escultures de petit i gran format, moltes d'elles exposades en diferents sales de la geografía catalana com la Fira de Forjadors i Artistes del Ferro de Besalú, el Museu Marítim de Barcelona (2010), la Trobada de Forjadors d'Alpens, Museu Etnogràfic de Ripoll...
 
Dependrà d’on vagi situada la peça.

- Si és peça interior, no cal manteniment. Netejar sense productes químics.

- Si és peça col·locada a l’exterior, el seu manteniment dependrà de diferents factors: si li toca el sol directe, si està sota la pluja, si hi ha molta humitat... S’haurà de repassar vernís o pintura segons criteri del propietari.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posa't en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Atendrem la teva petició en breu