PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Braçalet de cautxú amb estelada de Plata
Braçalet de cautxú amb estelada de Plata
Vista posterior del braçalet de cautxú amb estelada
Detall de la placa amb estelada de Plata
Presentació del braçalet de cautxú amb estelada
+ opcions
Braçalet de cautxú amb estelada de Plata
REF: ba8
Braçalet de cautxú amb estelada de Plata (Plata de llei 925ml), símbol de la lluita per la independència dels Països Catalans.
La mida de l'estelada rectangular és de 2.5cm x 1.6cm.
Mida
22cm
16cm
18cm
20cm
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Taller de joieria fundat a Barcelona l'any 1968. L'any 2000 gràcies al relleu generacional l'empresa es renova i s'actualitza. Al llarg d'aquests 50 anys els fundadors han lluitat sempre per mantenir una línia de producte personal i de disseny propi, basat en la seva creativitat.

És aconsellable que en el moment que no les utilitzem les netegem sota l'aigua, les assequem bé i les guardem embolicades dins d'una bossa amb tancament hermètic, perquè l'aire no les oxidi.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic