PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Arracades amb estelada de Plata
Arracades amb estelada de Plata
Vista 3/4 d'una arracada de Plata amb estelada
Perfil d'arracada de Plata amb estelada
Presentació de les arracades de Plata amb estelada
+ opcions
Arracades amb estelada de Plata
REF: ba1
Arracades de Plata (Plata de llei 925ml) i tanca a pressió, amb estelada, símbol de la lluita per la independència dels Països Catalans.
Mida
1,5cm x 0,8cm
0,8cm x 0,5cm
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Taller de joieria fundat a Barcelona l'any 1968. L'any 2000 gràcies al relleu generacional l'empresa es renova i s'actualitza. Al llarg d'aquests 50 anys els fundadors han lluitat sempre per mantenir una línia de producte personal i de disseny propi, basat en la seva creativitat.

És aconsellable que en el moment que no les utilitzem les netegem sota l'aigua, les assequem bé i les guardem embolicades dins d'una bossa amb tancament hermètic, perquè l'aire no les oxidi.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic