PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Anell en Plata 'Força, equilibri, valor i seny'
Anell en Plata 'Força, equilibri, valor i seny'
Vista superior de l'anell 'Força, equilibri, valor i seny'
Anell ajustable 'Força, equilibri, valor i seny'
Presentació de l'anell 'Força, equilibri, valor i seny'
Anell en Plata 'Força, equilibri, valor i seny'
REF: brll5
Anell artesà fet en Plata de llei 'Força, equilibri, valor i seny'. Valors principals de totes les colles castelleres de Catalunya.
Les seves mides són 3.2cm de llarg la barra amb text "força - equilibri", 2.7cm de llarg la barra amb text "valor - seny". 1cm d'amplada entre barra i barra.
El diàmetre interior pel dit és d'1.6cm (Talla 10 - Tatum). Tot i que degut al seu disseny, el diàmetre és ajustable d'1.45cm (Talla 6 - Tatum) a 1.9cm (Talla 20 - Tatum).
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Taller de Joiera que va néixer el novembre de 2005 a L'Anoia. El taller i la botiga comparteixen un sol espai, creant així un ambient molt especial.
Aposta per la joieria d’autor, de disseny i creativa, partint d’una visió contemporània donen als objectes una nova forma i funció, una nova identitat.
Unes peces que són una clara manifestació artística plenes de valors i d’expressivitat.
El millor per conservar la peça, és dur-la.

Si la peça no s'ha d'utilitzar durant un llarg període, és recomanable guardar-la en una bosseta hermètica i opaca, preservant així la peça de la llum i l'aire, que són els dos elements que faran que la plata s'oxidi i s'enfosqueixi.
Hi ha productes específics per netejar la plata. Sinó, fregant-la bé amb un drap de cotó sec, també es pot netejar.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic