PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Anell amb estelada en Plata
Anell amb estelada en Plata
Costat de l'anell obert i ajustable de mida
Presentació de l'anell ajustable en Plata amb estelada
Anell amb estelada en Plata
REF: ba6
Anell en Plata de llei 925ml amb estelada, símbol de la lluita per la independència, per la llibertat dels Països Catalans.
La mida de l'estelada és de 2 x 1cm. La zona més ampla fa 1.2cm i la més estreta 0.5cm. NO es igual d'ample a tot l'anell, 1.2cm és el punt més ample i va fent un degradat per als braços fins arribar a la zona central de baix que fa 0.5cm perquè l'anell sigui més confortable de portar.
La mida és ajustable d'1.8 (tatum 17) a 2.1cm (tatum 26).

IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Taller de joieria fundat a Barcelona l'any 1968. L'any 2000 gràcies al relleu generacional l'empresa es renova i s'actualitza. Al llarg d'aquests 50 anys els fundadors han lluitat sempre per mantenir una línia de producte personal i de disseny propi, basat en la seva creativitat.

És aconsellable que en el moment que no les utilitzem les netegem sota l'aigua, les assequem bé i les guardem embolicades dins d'una bossa amb tancament hermètic, perquè l'aire no les oxidi.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic