PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Pala llarga de Boix
Pala llarga de Boix
Pala llarga de Boix
Pala llarga de Boix
REF: bf1
Pala artesana llarga feta amb fusta de Boix tallada a mà. Perfecte per a cuinar i fer paelles grans.
La seva mida aproximada és 70cm de llarg per 6,5cm d'amplada. Gruix del mànec: 1,5cm.
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Artesà situat a Tortellà (l'Alta Garrotxa). Actualment es continua la tradició per a oferir els millors productes. Uns estris elaborats amb fusta de boix i de faig de primera qualitat provinent d'explotacions sostenibles que és treballada amb el mínim de mecanització possible. D'aquesta manera s'obtenen unes peces fines, amb uns acabats excel·lents i unes formes corbades i agradables. A l'any 2011, la Generalitat va otorgar el distintiu d'Ofici singular als culleraires.

La fusta de boix, és de les que té els porus més tancats i petits, fet que la fa molt impermeable, ideal per cuinar i poder ser netejada sense que la fusta s'estovi i es deformi. Tot i així es recomana de no deixar els estris de fusta molt de temps submergits amb aigua.

També cal anar amb compte de no cremar-lo si el deixeu arrepenjat a la paella quan aquesta està al foc.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic