PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
600 aniversari d'en Joanot Martorell - Antoni P. Vidal, 2009
Peça Única
600 aniversari d'en Joanot Martorell - Antoni P. Vidal, 2009
REF: bct201
Col·lecció Art-Visió de la galeria d'art Cal Talaveró.
L’any 2009 va ser l’any que estàvem itinerant l’exposició dedicada al “600 Aniversari d’en Joanot Martorell” i a la vegada celebràvem el XV aniversari de Cal Talaveró. L’Antoni va unir els dos fets en aquesta obra.
L'estampació de la xilografia està feta artesanalment al taller de l'Antoni amb un total de 7 tintes a la planxa perduda i estampat a sang damunt paper fet a mà Aquari de 350 gr/m2. Una vegada finalitzada l'estampació de l'edició, les restes de la planxa xilogràfica queden en propietat de la galeria d'art Cal Talaveró de Verdú. Edició de 15 gravats.
Les mides de la planxa són de 50x50cm, les mides del paper són de 50x50cm.

IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Lleida 1957
Estudis de fotografia, serigrafia i gravat a l'Escola Municipal de Belles Arts de Lleida. Estudis de tècniques fotogràfiques antigues. Cursos de Vernís Tou amb Julio Zachrisson. Curs d'estampació amb Yamamoto. Transferències amb Sílvia Pagliano. Litografies al Taller de la Casa Museu de Goya a Fuendetodos i amb Alicia Diaz Rinaldi. Xilografia amb Glauco Capazoli...

Emmarqueu la litografia original amb vidre o metacrilat per a la seva conservació o exposició amb seguretat, evitareu així taques, humitats i pols a sobre del paper.

No mulleu mai la làmina!

No pengeu la peça en un lloc on hi piqui molta llum directa, ni sobre un punt de calor directe (radiador).
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic