PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Lleida - Josep M. Subirachs, 2002
Peça Única
Lleida - Josep M. Subirachs, 2002
REF: bct107
Col·lecció Art-Visió de la galeria d'art Cal Talaveró.
La litografia dedicada a Lleida es basa en la creació d'un joc entre diferents símbols habituals en l'univers iconogràfic de l'artista que, coincidint amb símbols relacionats amb la ciutat, formen el nom de la mateixa.
Estampació litografica feta manualment amb un total de 7 tintes (planxes), sobre paper de fil Velin-Archés de 250 gr/m2.
L'edició consta de 90 originals
numerats amb caràcters aràbics que van del 1/90 al 90/90.
Les mides de la planxa són de 39x57cm, les mides del paper són de 54x74cm.

IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Barcelona,  1927-2014
Escultor, pintor, dibuixant i gravador, escenògraf i crític d'art català.
Va treballar com aprenent al taller de E.Monjo (1942-1947) i va ser alumne lliure de l'Escola de Belles Arts de Barcelona (1945), però Enric Casanovas (1947- 48) va esdevenir el seu autèntic mestre de qui va heretar un estil de caràcter mediterrani inspirat en Maillol.


Emmarqueu la litografia original amb vidre o metacrilat per a la seva conservació o exposició amb seguretat, evitareu així taques, humitats i pols a sobre del paper.

No mulleu mai la làmina!

No pengeu la peça en un lloc on hi piqui molta llum directa, ni sobre un punt de calor directe (radiador).
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic