PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
La Seu Vella - Artigau, 2009
Peça Única
La Seu Vella - Artigau, 2009
REF: bct120
Col·lecció Art-Visió de la galeria d'art Cal Talaveró.
L’any 1203 el Mestre Pere de Coma, va fer la planificació general de la Seu, incloent-hi a més del temple, el claustre i el campanar, estudi que va ser seguit pels seus continuadors.
Estampació litografica feta manualment amb un total de 8 tintes (planxes), sobre paper de fil Velin-Archés de 250 gr/m2.
L'edició consta de 90 originals numerats amb caràcters aràbics que van del 1/90 al 90/90.
Les mides de la planxa són de 54x74cm, les mides del paper són de 54x74cm.

IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Barcelona 1940
Estudia a la Llotja, Escola d'Arts i Oficis artístics i a l'Escola de Belles Arts de St Jordi. Professor de pintura a la Facultat de Belles arts de Barcelona.
Es capbussa en temàtiques populars que, sota una pinzellada vigorosa i cromàtica, atorguen una atmosfera de precària harmonia; tensió provocada per la línia que limita els colors i emfatitza el tarannà irònic i punyent del pintor.

Emmarqueu la litografia original amb vidre o metacrilat per a la seva conservació o exposició amb seguretat, evitareu així taques, humitats i pols a sobre del paper.

No mulleu mai la làmina!

No pengeu la peça en un lloc on hi piqui molta llum directa, ni sobre un punt de calor directe (radiador).
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic