PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
25a Fira del teatre al carrer de Tàrrega - Guinovart, 2005
Peça Única
25a Fira del teatre al carrer de Tàrrega - Guinovart, 2005
REF: bct111
Col·lecció Art-Visió de la galeria d'art Cal Talaveró.
Vàrem pensar que per una ocasió com aquesta, seria molt adient el poder comptar amb Guinovart donada la seva experiència en l'escenari, doncs havia treballat realitzant escenografies i fou gran coneixedor del mon del teatre.
Estampació litografica feta manualment amb un total de 5 tintes (planxes), sobre paper de fil Velin-Archés de 250 gr/m2.
L'edició consta de 90 originals
numerats amb caràcters aràbics que van del 1/90 al 90/90.
Les mides de la planxa són de 74x545cm, les mides del paper són de 74x54cm.

IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Barcelona 1927-2007
Estudia a l'escola d'Arts i Oficis, Llotja de Barcelona. Pintor, dibuixant i gravador català, considerat un dels màxims representants de l'informalisme.
Amb només 9 anys i en plena guerra civil deixa Barcelona per anar a viure a Agramunt, on descobreix un paisatge, un tarannà i una manera de viure més en contacte amb la natura que el marcarà per sempre.

Emmarqueu la litografia original amb vidre o metacrilat per a la seva conservació o exposició amb seguretat, evitareu així taques, humitats i pols a sobre del paper.

No mulleu mai la làmina!

No pengeu la peça en un lloc on hi piqui molta llum directa, ni sobre un punt de calor directe (radiador).
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic