PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Murals de ceràmica fet a mida a partir de 4 rajoles fins...
Peça Única
Murals de ceràmica fet a mida a partir de 4 rajoles fins...
REF: bjtm2

Us podem fer el mural personalitzat amb la mida i el dibuix que vulgueu.
Els murals personalitzats són peces úniques que realitzem per encàrrec, ens adaptem a les necessitats de cadascú. El preu pot variar en funció de la complexitat del dibuix.
El preu que apareix en aquesta pàgina és totalment orientatiu, si esteu interessats en fer un mural de ceràmica a mida demaneu-nos un pressupost.

Els nostres murals estan treballats amb la tècnica tradicional de la ceràmica de la Bisbal d'Empordà que consisteix a acolorir el dibuix prèviament esgrafiat amb òxids colorants barrejats amb l'engalba, de manera que adquireix la densitat necessària per a l'aplicació i s'aconsegueix el relleu que la diferencia d'altres ceràmiques del país.

La nostra ceràmica descobreix la seva màxima bellesa després d'un procés de cocció en què s'arriba als 1000 graus, el vernís cristal·litza i ressalten així els seus colors vius i brillants.IVA INCLÒS
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Artesà que treballant en diversos tallers de la Bisbal aprèn els coneixements i els secrets d'aquest ofici fascinant. El 1978 crea el seu propi taller on s'especialitza en la decoració de rajoles de diferents formats, des de peces petites com les sanefes fins als murals de grans dimensions, decorats sempre amb el sistema únic i tradicional que dóna renom internacional a la ceràmica de la Bisbal d'Empordà.

No necessita de cap atenció especial, és una autèntica rajola i la podeu tractar com a tal.

Vigileu que no rebi grans cops i que no us caigui al terra.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic