PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Sant Jordi de Ferro forjat
Sant Jordi de Ferro forjat
Detall de Sant Jordi i el drac en Ferro forjat
Detall del Sant Jordi en Ferro forjat
Detall del drac en Ferro forjat
Peça Única
Sant Jordi de Ferro forjat
REF: bcf2
És la figura de Sant Jordi sobre el seu cavall i amb una llança a punt de clavar-l’hi al drac, figura que també es troba formant part d’aquesta peça. Es presenten sobre una pedra natural i aquesta sobre un peu de ferro forjat amb la corresponent placa identificativa.
Mides aprox.: 90 x 140 x 75cm. Pes aprox.: 120 Kg
El preu i els ports d'aquesta escultura no inclouen la seva instal·lació, l'escultura s'enviarà dins una caixa de fusta a mida que es lliurarà personalment per un transportista a la direcció on ens digueu. Tingueu present que anirà amb transpalet.
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Vaig muntar el meu propi taller de disseny i forja ara fa 20 anys. 
Des de llavors, em dedico a treballar el ferro forjat realitzant entre altres coses, escultures de petit i gran format, moltes d'elles exposades en diferents sales de la geografía catalana com la Fira de Forjadors i Artistes del Ferro de Besalú, el Museu Marítim de Barcelona (2010), la Trobada de Forjadors d'Alpens, Museu Etnogràfic de Ripoll...
 
Dependrà d’on vagi situada la peça.

- Si és peça interior, no cal manteniment. Netejar sense productes químics.

- Si és peça col·locada a l’exterior, el seu manteniment dependrà de diferents factors: si li toca el sol directe, si està sota la pluja, si hi ha molta humitat... S’haurà de repassar vernís o pintura segons criteri del propietari.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic