PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Rosa de Ferro forjat negra
Rosa de Ferro forjat negra
Detall del treball dels petals
Detall de la rosa de ferro forjat negra
Presentació de 3 roses
Peça Única
Rosa de Ferro forjat negra
REF: btu2
Rosa de Sant Jordi artesana i feta en Ferro forjat, l'acabat de la peça és totalment natural del ferro; el negra és "negra forja". Totes les roses vénen ben envernissades.
La seva mida aproximada és de 35-40cm d'alçada per uns 8cm d'amplada (diàmetre) que fa la flor. El seu pes aprox. és de 240gr.
 
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Sóc la 3a generació de forjadors de la meva família, perfecciono també l'ofici amb mestres forjadors com Miquel Xirau i Jordi Illamola, per tal d'enriquir així el meu estil i dominar diverses disciplines dins el camp de la forja. També vaig participar al campionat del món de forja de Stia.

Pel manteniment, es tracta d'una peça per estar en interiors per anar bé, cada dos o tres anys li aniria bé una capa de vernís o en el cas de la rosa platejada cada un o dos anys per anar sobre segur.

És ferro i s'ha de tractar com a tal, el seu principal enemic és l'oxidació, eviteu mullar-lo.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic
Productes relacionats