PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Almogàver de Ferro forjat
Almogàver de Ferro forjat
Almogàver de Ferro forjat sobre pedra
Almogàver de Ferro forjat en detall
Esquena de l'Almogàver de Ferro forjat
Detall de la cara d'Almogàver de Ferro forjat
Peça Única
Almogàver de Ferro forjat
REF: bcf1
Es tracta d’una escultura de ferro forjat que representa la figura d’un soldat autònom de l’Edat Mitjana, el qual va armat amb espasa, destral i la bandera Aranesa Occitana.
Per la part de darrera se li pot apreciar l’escut de lluita amb la senyera feta de Coure. Els almogàvers van ser considerats una de les millors infanteries de la seva època.
Mides aprox.: 75 x 160 x 55cm. Pes aprox.: 90 Kg.
El preu i els ports d'aquesta escultura no inclouen la seva instal·lació, l'escultura s'enviarà dins una caixa de fusta a mida que es lliurarà personalment per un transportista a la direcció on ens digueu. Tingueu present que anirà amb transpalet.
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Vaig muntar el meu propi taller de disseny i forja ara fa 20 anys. 
Des de llavors, em dedico a treballar el ferro forjat realitzant entre altres coses, escultures de petit i gran format, moltes d'elles exposades en diferents sales de la geografía catalana com la Fira de Forjadors i Artistes del Ferro de Besalú, el Museu Marítim de Barcelona (2010), la Trobada de Forjadors d'Alpens, Museu Etnogràfic de Ripoll...
 
Dependrà d’on vagi situada la peça.

- Si és peça interior, no cal manteniment. Netejar sense productes químics.

- Si és peça col·locada a l’exterior, el seu manteniment dependrà de diferents factors: si li toca el sol directe, si està sota la pluja, si hi ha molta humitat... S’haurà de repassar vernís o pintura segons criteri del propietari.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic