PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Broc fet amb banya de toro
Broc fet amb banya de toro
Broc fet amb banya de toro
Broc fet amb banya de toro obert
Peça Única
Broc fet amb banya de toro
REF: wbbbt
Substitueix el broc estàndard de la bota de vi per a un autèntic broc fet amb banya de toro. Totalment artesanal, fets un per un i de manera totalment tradicional.
Unitats limitades, els brocs són antics (de l'avi de l'artesà) i quan s'acabin, no en tindrà més!

1r. - Escull i Compra la bota (broc estàndard) amb qualsevol model, color i mida.
2n. - Compra "broc fet amb banya de toro". D'aquesta manera, rebreu la bota que heu escollit amb el broc fet amb banya de toro. El termini d'entrega de la bota de vi amb el broc fet amb banya de toro serà d'unes 3 setmanes
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
Artesà català que fabrica botes per a vi en pell des de 1945. Les seves botes autèntiques i tradicionals són de pell de cabra adobada amb un recobriment interior de cola de resina de pi. És la típica i tradicional bota de pell, la de tota la vida.

No requereix cap tipus de manteniment.

Cal anar amb compte que la bota no caigui al terra pel costat de dalt (broc) o donar-li cops secs al broc de banya de toro, ja que es pot aixafar o trencar (No és plàstic).
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic