PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Torreta feta amb mig barril
Torreta feta amb mig barril
Perfil de la Torreta feta amb mitja Bóta o barril de vi
Dalt de la Torreta feta amb mitja Bóta o barril de vi
Cul de la Torreta feta amb mitja Bóta o barril de vi
+ opcions
Torreta feta amb mig barril
REF: bto7
Torreta "ondulada" feta amb mig barril de Castanyer. Fusta reciclada.
Diferents volums per escollir: 10, 20, 30, 60, 125 i 225 litres.
Per a mides més grans (400 i 500 litres) consulteu-nos preus, termini d'entrega, ports... directament al formulari de contacte
Les torretes NO van envernissades. Amb l'aigua de regar la planta i el temps, el vernís acaba per fer-se malbé i cau. Si no ha de servir com a torreta, es pot envernissar, tenyir, pintar... (formulari de contacte ).
Les seves mides són:
- 10 litres: 17cm d'alçada, 23,5cm diàmetre cul i 28cm diàmetre boca.
Si voleu saber les mides d'altres torretes segons el seu volum, pregunteu-nos-ho directament al formulari de contacte
Volum
10 litres
20 litres
30 litres
60 litres
125 litres
225 litres
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
És al 1739 quan en Simó Torner i la Teresa Estalella es casen, fills també de boters donen continuïtat al taller de la família Estalella i va derivar cap a la nissaga dels Torner, que durà en diferents branques fins als nostres dies.
Als voltants del 1950 Josep Torner i Jove (6a generació) i el seu fill Josep Torner, obren un nou taller a Vilafranca del Penedès, i es el 1998 quan es fa el trasllat a Sant Cugat Sesgarrigues, essent Agustí Torner el seu gerent, 8a generació.
Un cop rebem els palets de fusta assecada, es treballa per tal de donar-li la forma necessària per formar la barrica. Peça a peça la bóta queda vestida i es passa al foc. Amb l’escalfador i la humitat de l’aigua que s’hi aplica, s’aporta a la fusta una flexibilitat que permet donar forma a les dogues fins que s’obté la bóta domada i es torra segons les necessitats de cada client.

Després de ser tractada al foc, l’artesà anivella la bóta, la testa i la ranura per tal d’adaptar-ne els fons (tapes). Una vegada serrat i enrivetat, el fons s’adapta a la bóta i a continuació es copegen els cèrcols fins que s’assoleix la pressió necessària per tal que quedi hermèticament tancat. Seguidament es controla la bóta perquè no tingui pèrdues i amb posterioritat es poleix i es prepara per la seva missió, que no és cap altra que envellir bons vins i brandis.

Es recomana de tindre sempre plena la bóta per tal que la fusta es mantingui sempre humida. En tot cas, els barrils Torner són els que més aguanten amb la fusta seca.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic