PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Pitxell pirogravat i pintat amb...
Pitxell pirogravat i pintat amb...
Pitxell amb senyera pintada a mà
Pitxell amb estel roig pintat a mà
Pitxell amb escut de Catalunya pintat a mà
Pitxell amb estelada pirogravada a mà
Pitxell amb Països catalans i 'Vi de la terra'
Frontal del Pitxell de Roure Americà
Dalt del Pitxell de Roure Americà
Cul del Pitxell de Roure Americà
Pitxell amb ansa desplegada
Broc de canya i suro + tap de suro
+ opcions
Pitxell pirogravat i pintat amb...
REF: bto2-1,2,3,4 i 5
Pitxell fet en fusta de Roure Americà. Capacitat: 2 litres.
Pirogravat i pintat a mà amb:
01- Senyera pintada a mà amb esmalt.
02- Estrella de color roig pirogravada i pintada a mà.
03- Escut de Catalunya (forma rombe) pirogravat i pintat a mà.
04- Estelada pirogravada a mà (estil puntillista)
05- Perfil Països Catalans amb lletres "Vi de la terra" pirogravades i pintades a mà.US PODEM FER EL DISSENY QUE VULGUEU (entrega en una setmana)
Si esteu interessats en algun dels 5 dissenys que us oferim, escriviu la referència als "comentaris" que trobareu al pas núm. 3 del procés de compra "pagament".

També us podem afegir algun nom, frase, petit detall... (Cap cost addicional).

Broc tradicional de suro amb canya. Porta tap de suro per tancar el Pitxell. Envernissat o no.
Les seves mides són: Llargada barrilet 22,5cm, base 16x14cm, alçada cordó 50cm, llargada barrilet i cordó 72,5cm.
El gruix de les parets del pitxell (dogues) és de 10mm.
Signat amb el logo de "Boteria Torner 1739". Màxima qualitat dins el món de les bótes de fusta.

Envernissat
NO
SI
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
És al 1739 quan en Simó Torner i la Teresa Estalella es casen, fills també de boters donen continuïtat al taller de la família Estalella i va derivar cap a la nissaga dels Torner, que durà en diferents branques fins als nostres dies.
Als voltants del 1950 Josep Torner i Jove (6a generació) i el seu fill Josep Torner, obren un nou taller a Vilafranca del Penedès, i es el 1998 quan es fa el trasllat a Sant Cugat Sesgarrigues, essent Agustí Torner el seu gerent, 8a generació.
Un cop rebem els palets de fusta assecada, es treballa per tal de donar-li la forma necessària per formar la barrica. Peça a peça la bóta queda vestida i es passa al foc. Amb l’escalfador i la humitat de l’aigua que s’hi aplica, s’aporta a la fusta una flexibilitat que permet donar forma a les dogues fins que s’obté la bóta domada i es torra segons les necessitats de cada client.

Després de ser tractada al foc, l’artesà anivella la bóta, la testa i la ranura per tal d’adaptar-ne els fons (tapes). Una vegada serrat i enrivetat, el fons s’adapta a la bóta i a continuació es copegen els cèrcols fins que s’assoleix la pressió necessària per tal que quedi hermèticament tancat. Seguidament es controla la bóta perquè no tingui pèrdues i amb posterioritat es poleix i es prepara per la seva missió, que no és cap altra que envellir bons vins i brandis.

Es recomana de tindre sempre plena la bóta per tal que la fusta es mantingui sempre humida. En tot cas, els barrils Torner són els que més aguanten amb la fusta seca.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic