PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Barril 'Torner' en fusta de Roure Americà
Barril 'Torner' en fusta de Roure Americà
Perfil de la Bóta o barril de vi en fusta de Roure Americà
Frontal de la Bóta o barril de vi en fusta de Roure Americà
Darrera de la Bóta o barril de vi en fusta de Roure Americà
Bota personalitzada amb lletres
+ opcions
Barril 'Torner' en fusta de Roure Americà
REF: bto4b
PER CRIANÇA DE VI BLANC, VI NEGRE, VERMOUTH, WHISKY, CONYAC, AIGUA ARDENTS i CERVESA.
Resultat: aromes més secs que el castanyer i més forts que el roure francès.
Diferents mides per escollir (4, 10, 20, 30, 60, 125... litres). 
Per a mides més grans (225 i 300 litres) consulteu-nos preus, termini d'entrega, ports... directament al formulari de contacte
Els barrils no van envernissats. No porten peus, ni aixeta ni forat per aquesta. Cèrcols de ferro galbanitzat.
Si voleu saber les mides de barril i el gruix de les dogues segons volum, mireu: Mides barrils
Signat amb el logo de "Boteria Torner 1739". Màxima qualitat dins el món de les bótes de fusta.
Personalització gratuïta, digueu-nos el vostre nom, simbol, licor... i t'ho pirogravem i pintem. Només en barrils que tinguem en estoc (24/48h)

A Boteria Torner fem una aposta decidida per la qualitat en la fabricació de les nostres barriques, posant una atenció especial en les matèries primeres i en el procés de fabricació. Garantim als nostres clients la qualitat de la fusta, amb certificat d’origen, procedent de França, Estats Units i diveros països europeus (Romania, Hongria, Ucraïna, …). Proveïdors amb els quals gaudim ja d’una dilatada vinculació i confiança. Especial menció mereix, també, l’experiència i el saber fer dels nostres operaris, i de la cura i atenció que posen en el procés de fabricació.
Aquets procés de fabricació a Boteria Torner, és essencialment artesanal, afavorint així una qualitat en la fabricació difícilment obtinguda en un procés essencialment mecanitzat i de producció en sèrie. Una vegada frabricades, les nostres barriques passen un control de qualitat, i s’entreguen als nostres clients sota garantia, i amb un servei postvenda compromès.


ET PERSONALITZEM EL BARRIL
Et podem afegir algun nom, frase, petit detall... (Cap cost addicional i entrega en 48h). Només barrils en estoc.
Et podem fer qualsevol disseny elaborat (Pressupost a mida segons disseny i entrega en una setmana aprox.) 
Volum
4 litres
10 litres
20 litres
30 litres
60 litres
125 litres
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS
És al 1739 quan en Simó Torner i la Teresa Estalella es casen, fills també de boters donen continuïtat al taller de la família Estalella i va derivar cap a la nissaga dels Torner, que durà en diferents branques fins als nostres dies.
Als voltants del 1950 Josep Torner i Jove (6a generació) i el seu fill Josep Torner, obren un nou taller a Vilafranca del Penedès, i es el 1998 quan es fa el trasllat a Sant Cugat Sesgarrigues, essent Agustí Torner el seu gerent, 8a generació.
Un cop rebem els palets de fusta assecada, es treballa per tal de donar-li la forma necessària per formar la barrica. Peça a peça la bóta queda vestida i es passa al foc. Amb l’escalfador i la humitat de l’aigua que s’hi aplica, s’aporta a la fusta una flexibilitat que permet donar forma a les dogues fins que s’obté la bóta domada i es torra segons les necessitats de cada client.

Després de ser tractada al foc, l’artesà anivella la bóta, la testa i la ranura per tal d’adaptar-ne els fons (tapes). Una vegada serrat i enrivetat, el fons s’adapta a la bóta i a continuació es copegen els cèrcols fins que s’assoleix la pressió necessària per tal que quedi hermèticament tancat. Seguidament es controla la bóta perquè no tingui pèrdues i amb posterioritat es poleix i es prepara per la seva missió, que no és cap altra que envellir bons vins i brandis.

Es recomana de tindre sempre plena la bóta per tal que la fusta es mantingui sempre humida. En tot cas, els barrils Torner són els que més aguanten amb la fusta seca.
Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic