PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Planxa de roba de carbó
Planxa de roba de carbó
Vista lateral de la planxa de carbó
Planxa de carbó amb la tapa oberta
NOVETAT
Peça Única
Planxa de roba de carbó
REF: ant10
Planxa gran de ferro antiga, enomenades "de caixa calenta". S'omplien amb carbó o amb un maó calent. Portaven forats per treure el fum.
No en sabem la seva antiguitat, però la utilització d’aquestes planxes va des del s XV en que substitueixen parcialment les de bloc de ferro que s’escalfaven directament al foc i per tant sempre podien embrutar la roba, i la novetat consistia en una caixa de ferro que podia omplir-se amb carbó calent que havia de ser airejat periòdicament per mitjà d’una manxa o reomplerta amb carbó encès. Aquest tipus va estar a la venda als Estats Units fins almenys 1902, segurament aquí fins a mitjans del s XX.
Les seves mides són: Alçada planxa 9,5cm, alçada total amb mànec 18,5cm. Llargada 17cm i amplada 9,5cm.

PEÇA ÚNICA!
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS

Peça trobada per Artdelaterra en una Fira d'Antiquaris a Catalunya.

L'esquella no precisa de cap manteniment especific.

Vigileu a no donar cops contundents al producte i sobretot que no es mulli.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic