PRODUCTES ARTESANALS CATALANS
Des de 2004
0 PRODUCTES
  QUADRES    
DECORACIÓ
JOIES DE LA TERRA
ROBA I COMPLEMENTS
UNA MICA DE TOT...
OFERTES
Esquella amb collar de fusta
Esquella amb collar de fusta
Esquella antiga amb collar de fusta
NOVETAT
Peça Única
Esquella amb collar de fusta
REF: ant7
Esquella de coure amb collar de fusta.
Una esquella o picarol és una campana lligada al coll del ramat que es deixa pasturar lliurement. Les esquelles serveixen perquè les peces de ramat, típicament vaques o cabres, no s'allunyin sense que el pastor les pugui sentir.
S'anomena borromba l'esquella grossa que es penja al coll de les eugues, vaques, ovelles o crestons que menen el ramat. S'anomena truc o truquet a l'esquella bombada en la seva part superior que porten els moltons.
Les seves mides són: Alçada esquella 13cm, alçada total amb collar 28cm. Amplada collar 12cm. Forat esquella de 6,5x6cm.

PEÇA ÚNICA!
IVA INCLÒS
Enviaments als Països Catalans i a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Irlanda del Nord, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Suècia, Txequia. Per altres destinacions consulteu-nos!
L'ARTESÀ
MANTENIMENT
PERSONALITZABLE
NOVETATS I PROMOCIONS

Peça trobada per Artdelaterra en una Fira d'Antiquaris a Catalunya.

L'esquella no precisa de cap manteniment especific.

Vigileu a no donar cops contundents al producte i sobretot que no es mulli.

Els nostres productes són fets a mà, per això ens podem adaptar a totes les teves necessitats i fer-te altres dissenys. Posat en contacte amb nosaltres i demana'ns el que vulguis.
Codi de verificació
reload
Si vols estar informat de les darreres novetats i promocions apunta’t al nostre Newsletter, i t’informarem puntualment de totes les nostres exclusives per subscriptors, ofertes, presentació de nous productes i peces úniques... I així podreu ser dels primers a triar.
També estareu al corrent de dies de subhastes especials a Igualada, liquidacions d’estoc...
Introdueix el teu correu electrònic